top of page
Red and Orange Gradient
kolibri.png
Businessman Working in Office_edited.jpg
kolibri.png

Egyéni online workshop

Egyeztetett időpontban

időtartam: egy napos (kb. 5 óra)

ár: 80.000 Ft/fő

 

Az egyénre szabott workshop-ot a mikro- és kisvállalkozások olyan vezetői, valamint értékesítői számára hoztuk létre, akik nem tudnak vagy kívánnak élni a személyes találkozás adta lehetőséggel. Minden online kurzusunk tematikája megegyezik a többi workshop-éval, de az előadásmód kis mértékben eltér. Csak "live" kurzusokat ajánlunk (videós workshop-unk nincs), hiszen a téma megköveteli az interaktivitást.

Az online workshop-ok tematikája követi a kidolgozott "tanagyag" lépéseit, előnyük, hogy időben és térben nagyobb rugalmasságot biztosítanak mindkét félnek.

Jelentkezésedet követően az online meeting dátumát egyeztetjük veled, időtartama kb. 5 óra szünetekkel, és a kezdési időpontot is veled egyeztetjük.

Business Meeting _edited.jpg
kolibri.png

Csoportos offline workshop

időpont: 2023. május 25. (csüt.)

hely: Pécs, Felsőbalokány u. 6.

létszám: max. 7 fő

ár: 80.000 Ft/fő

A csoportos workshop-ot  mikro- és kisvállalkozások vezetői, valamint értékesítői számára dolgoztuk ki. Ha részt szeretnél venni egy kurzusunkon, egyezthetsz kollégáiddal, társ cégekkel, és többen is jelentkezhettek együtt.

A gyakorlatorientált offline workshop-ok tematikája nagyjából kötött, a nagyobb létszám azonban előnyt jelenthet sok érintett téma megértésében (pl. közvetlenül bemutathatóak egyes gyakorlatok, mert van hozzá elég jelenlévő). A csoportokban kialakuló jó hangulatról nem is beszélve!

A csoportos offline workshop-ot pécsi irodánk előadójában tartjuk. A résztvevők max. létszáma: 7 fő. A meeting időtartama kb. 5 óra szünetekkel, a kezdési időpont reggel 10.00 óra.

Választható workshop-ok

Részt vehetsz egyéni és csoportos workshop-jainkon egyaránt. Legtöbb worshop-unk offline és online is megrendezésre kerül. Válaszd a neked megfelelő formát!

Reméljük, nemsoká téged is valamely workshop-unkon köszönthetünk!

Business Meeting_edited.jpg
kolibri.png

Egyéni offline workshop

Egyeztetett időpontban

Egyeztetett helyszínen

időtartam: egy napos (kb. 5 óra)

ár: 90.000 Ft/fő

Az egyénre szabott workshop-ot kifejezetten mikro- és kisvállalkozások vezetői, valamint értékesítői számára dolgoztuk ki. Ha részt szeretnél venni, egyeztetés alapján a komplex tematikánkból kiválaszthatod azokat a témákat, amelyekkel részletesen kívánsz foglalkozni.

A gyakorlatorientált offline workshop-ok tematikája nagyjából kötött, mégis előnyük, hogy a közös munka során rugalmasan tudunk alkalmazkodni az érdeklődési körödhöz, igényeidhez, így azt a témakört tudjuk veled részletesen feldolgozni, amely számodra a legnagyobb hasznosságot jelenti.

A személyes offline workshop-ot tarthatjuk pécsi irodánkban, vagy igény szerint az általad meghatározott helyszínen is (utóbbi lehet feláras, a távolság függvényében). A meeting időtartama kb. 5 óra szünetekkel, a kezdési időpontot is veled egyeztetjük.

Jelentkezés

Jelentkezem a workshop-ra

Melyik workshop érdekel?
kolibri.png
bottom of page