top of page
Online egjelenés

Online megjelenés

Mert van, ahol tényleg az első benyomás a legfontosabb.

pexels-format-1029757_optimized.jpg

Weblap tervezés

Az online jelenlét egyik, ha nem a legfontosabb pillére. Igényes weboldal nélkül az eladásra kínált termék vagy szolgáltatás feltételezett minősége is romlik. Bízd ránk megjelenésed ezen formáját! A megtervezéstől a kivitelezésig, tartalomgyártásig mindent átvállalunk. A tervezett honlap kialakítása a legújabb trendek és algoritmusok ismeretében készül, ezzel biztosítva, hogy a látogatók meg is találják.

Elkészítési idő az igény függvényében átlagosan:

10 munkanap

(A szolgáltatás pontos tatalmát az ajánlatkérést követően egyeztetjük.)

Webshop tervezés

Az E-kereskedelem elengedhetetlen kelléke. A webshop a vállalkozás lelke. Az online jelenlét egyik legnehezebb eleme, mivel az arculatnak és designnak tökéletes összhangban kell lennie a termékekkel. Bízd ránk webshopod kialakítását, és végre egy olyan online kereskedelmi tered lehet, amivel kitűnhetsz. 

Elkészítési idő az igény függvényében: 7-10 munkanap

(Termékfotó készítést a szolgáltatás nem tartalmaz.)

pexels-karolina-grabowska-4968391_optimized.jpg
pexels-bich-tran-1714341_optimized.jpg

Landing page tervezés

Tökéletes nagyobb események meghirdetésére, vagy kisebb vállalkozások online megjelenési formájaként. Lényegében a fenti két nagy testvérhez hasonlít, csak valamivel egyszerűbb. A fent említett meglátások és szabályok azonban itt is ugyanúgy érvényesek, ezért érdemes ezt is ránk bízni, hacsak nem vagy jártas a készítésében. 

Elkészítési idő az igény függvényében: 3-5 munkanap

Keresőoptimalizálás (SEO)

Van egy világmegváltó ötleted, de nem találják meg a látogatók a honlapod, és nem akarsz súlyos összegeket hirdetésekre költeni? Érj el organikus eredményeket a keresőoptimalizálásunk segítségével. A megfelelő kulcsszavakat azonnal beállítjuk, ha rendelkezel ötlettel, azonban nem kell félned; ha nem, úgy kulcsszókutatást végzünk a munka elkezdése előtt.

Elkészítési idő honlap és tartalom mérettől függően:

3-5 munkanap

pexels-pixabay-270637.jpg
pexels-lukas-669612_optimized.jpg

Google csomag létrehozása és bekötése

Jobban meg szeretnéd ismerni, hogy mégis honnan érkeznek a vásárlók honlapodra, és ott milyen aloldalakat néznek, mire kattintanak, esetlegesen hol fordulnak vissza? A Google (és más szolgáltatók is) számos ilyen analitikai szoftverrel rendelkeznek, melyek használata és ismerete manapság elengedhetetlen.

Elkészítési idő: 1-3 munkanap

Online kampányok

Online kampányok, hirdetések

Bízd ránk fizetett hirdetéseidet... a pontos beállítás aranyat ér.

pexels-pixabay-40185_optimized.jpg

Google kampányok

A fizetett hirdetések a keresőoptimalizálással ellentétben nagyobb költséggel járnak, viszont azonnali eredménnyel kecsegtetnek, ha a beállítások és az elérni kívánt célok összhangban vannak. Bízd ránk fizetett Google hirdetéseid, hiszen számos iparági tapasztalattal a hátunk mögött Veled együttműködve biztosan megtaláljuk az ideális hirdetési konstrukciót.

Nem kell aggódnod, mi nem tűnünk el. A hirdetés közben és a lezárás után is kapcsolatban maradunk veled, megvitatjuk a tapasztalatokat, és a szerzett információk tükrében tanácsokat adunk Neked a jövőre nézve.

Elkészítési idő egyeztetéstől függően: 1-3 munkanap

Facebook kampányok

A fizetett hirdetések a keresőoptimalizálással ellentétben nagyobb költséggel járnak, viszont azonnali eredménnyel kecsegtetnek, ha a beállítások és az elérni kívánt célok összhangban vannak. Bízd ránk fizetett Facebook hirdetéseid, hiszen számos iparági tapasztalattal a hátunk mögött Veled együttműködve biztosan megtaláljuk az ideális hirdetési konstrukciót.

Nem kell aggódod, mi nem tűnünk el. A hirdetés közben és a lezárás után is kapcsolatban maradunk veled, megvitatjuk a tapasztalatokat és a szerzett információk tükrében tanácsot adunk Neked a jövőre nézve.

Elkészítési idő egyeztetéstől függően: 1-2 munkanap

pexels-luca-sammarco-6162932.jpg
pexels-lisa-fotios-1092671_optimized.jpg

Instagram kampányok

A fizetett hirdetések a keresőoptimalizálással ellentétben nagyobb költséggel járnak, viszont azonnali eredménnyel kecsegtetnek, ha a beállítások és az elérni kívánt célok összhangban vannak. Bízd ránk fizetett Instagram hirdetéseid, hiszen számos iparági tapasztalattal a hátunk mögött Veled együttműködve biztosan megtaláljuk az ideális hirdetési konstrukciót.

Nem kell aggódnod, mi nem tűnünk el. A hirdetés közben és a lezárás után is kapcsolatban maradunk veled, megvitatjuk a tapasztalatokat és a szerzett információk tükrében tanácsot adunk Neked a jövőre nézve.

Elkészítési idő egyeztetéstől függően: 1-2 munkanap

TikTok kampányok

A fizetett hirdetések a keresőoptimalizálással ellentétben nagyobb költséggel járnak, viszont azonnali eredménnyel kecsegtetnek, ha a beállítások és az elérni kívánt célok összhangban vannak. Bízd ránk fizetett TikTok hirdetéseid, hiszen számos iparági tapasztalattal a hátunk mögött, Veled együttműködve biztosan megtaláljuk az ideális hirdetési konstrukciót.

Nem kell aggódnod, mi nem tűnünk el. A hirdetés közben és a lezárás után is kapcsolatban maradunk veled, megvitatjuk a tapasztalatokat és a szerzett információk tükrében tanácsot adunk Neked a jövőre nézve.

Elkészítési idő egyeztetéstől függően: 1-2 munkanap

pexels-ron-lach-8368356_optimized.jpg
pexels-fauxels-3184465_optimized.jpg

LinkedIn kampányok

A LinkedIn egy nagy lehetőségekkel kecsegtető honlap, melynek lehetőségeit túlnyomó részt csak külföldön aknázzák ki. Szerezz olyan meghatározó üzleti partnereket a LinkedIn segítségével, melyeket az előbb felsorolt social media platformokon feltehetően nem tudnál elérni. A kampány vagy hirdetés megtervezése és kivitelezése során folyamatosan kapcsolatban maradunk Veled, így biztosítjuk, hogy a kimenetel tökéletesen illeszkedjen céljaidhoz.

Elkészítési idő: 1-2 munkanap

Kutatasok

Kutatások, marketing tervezés

Mert a sikeres online jelenlét egy gondosan megtervezett stratégiából fakad.

pexels-lukas-590016_optimized.jpg

Marketing terv készítés

Mindennek az alapja a pontos tervezés. Ez bármelyik szektorban végzett kereskedelmi tevékenységre igaz. A nem megfelelő tervezés pontatlanul azonosított célcsoporthoz, hibás célmeghatározáshoz vagy akár egy eltévesztett piaci képhez vezethet. Bízd ránk a tervezést éves, féléves, vagy negyedéves marketing terved kapcsán.

Elkészítési idő előzetes egyeztetés után adható  

Szezonális akciópolitikai tervek kidolgozása

A különleges időszakok különleges stratégiát igényelnek. Egy jól kivitelezett, pl. kedvezményen alapuló szezonális marketing stratégia nagyban hozzájárulhat a jövőbeli értékesítési célokhoz vagy -nem mellékesen- a márkaismertség növeléséhez. 

 

Elkészítési idő előzetes egyeztetés után becsülhető.  

pexels-max-fischer-5868277_optimized.jpg
pexels-pixabay-265087_optimized.jpg

Kvalitatív, kvantitatív kutatások

A különböző felmérések tökéletes eszközei lehetnek akár célcsoport, piac, vagy termék, márka stb. megismerésének. Kifejezetten ajánljuk pl. új termékvonal bevezetése előtt, piacra lépés előtt, vagy vásárlói elégedettség- és preferenciamérés kapcsán. A kutatás lezártával az eredményeket statisztikai szoftverek segítségével elemezzük, hogy minél pontosabb képet kapj.

Elkészítési idő a kutatási forma kiválasztása és előzetes egyeztetés után becsülhető.

Havidíj

Havidíjas szolgáltatásaink

Nem hagyunk magadra a kialakítás után sem.

pexels-pixabay-38568_optimized.jpg

Honlapkezelés, karbantartás

Ahogy ígértük, a honlap elkészítése után sem hagyunk magadra. Havidíj ellenében frissítjük, aktualizáljuk weblapodat és az azon elhelyezkedő tartalmakat.

Elkészítési idő a változtatások tükrében változó

(jószerivel még a megkeresés napján).

Tartalomgyártás

A megfelelő tartalom ugyanolyan kardinális dolog, mint például az online jelenlétnél a honlap megléte és kinézete. A gondosan kialakított tartalom, amely lefedi a szűkített célközönség érdeklődési körét, fél siker. Mindezek mellett a tartalom az egyik eleme az organikus megkereséseknek, szóval igen komolyan kell venni. Bízd ránk a tartalomgyártást, és SEO szempontból megfelelő lesz a eredmény.

Az elkészítési idő a tartalmak tükrében változik.

pexels-suzy-hazelwood-3601081_optimized.jpg
pexels-jeremy-levin-122383_optimized.jpg

Kreatívok készítése tetszőleges felületre

Többször említettük már, hogy milyen fontos a cégfilozófiával egybevágó arculat és megjelenés. Ez természetesen még mindig igaz. Ügyelünk rá, hogy posztjaid egységes, profi vagy éppen baráti hangulatot keltsenek. Szórólapok, molinók tervezését is ugyanúgy ránk bízhatod.

Az elkészítési idő kreatívonként változik.

bottom of page